FRILUFTSRÅDET

Naturguider fra Friluftsrådet testede Presuno i efteråret 2020, da de holdt en online konference om børn, unge og natur

At være vært for en livestreaming begivenhed ude i det fri, kan medføre en række udfordringer. Du skal have alt produktionsudstyr og mobile strømkilder med dig, og du skal beskytte det for vind og vejr. Det er derfor vigtigt at have en god teknisk og smidig opsætning.

Med Presunos software og et par mobiltelefoner, var naturvejledere fra Friluftrådet i stand til, med succes, at afholde arrangementet på en let og gennemført måde.

Konferencen og det streamede event havde til formål at inddrage de smukke omgivelser så meget som muligt, og derfor følte vi, at det gav mening at teste Presunos streamingsoftware med samtidig front- og bagkameraoptagelser. Samtidig skulle det være let at betjene af Krible Krable-teamet.


Publikum kunne desuden stille spørgsmål undervejs i arrangementet, hvilket fungerede rigtig godt, og gav ekstra dybde i eventet.

Softwaren levede godt op til forventningerne, eventet var en stor sucess for både Friluftrådet og deltagerne, og på et spørgeskema udsendt efter eventet svarede størstedelen af deltagerne at det fungerede i høj grad, eller meget høj grad.

VIL DU PRØVE PRESUNO?

Vi tilbyder en gratis prøveperiode, du skal ikke indtaste kreditkort, og der er ingen forpligtelser.

Hvis du vil prøve Presuno, så tilmeld dig her!

Prøv Presuno

Prøv Presuno gratis!

Vi tilbyder en gratis prøveperiode, du skal ikke indtaste kreditkort, og der er ingen forpligtelser.