CASES

Mød nogle af de organisationer vi har hjulpet med at afvikle live-events

Hos Presuno har vi høje ambitioner for, hvad vi vil opnå, og vi leder konstant efter nye virksomheder og organisationer, hvor vi kan hjælpe dem med at afholde live events. Nedenfor introducerer vi nogle af vores utrolige partnere, der i øjeblikket bruger Presuno.

Jellingstone

Kongernes Jelling – Vikingekongernes hjem

Som en del af Nationalmuseet har Kongernes Jelling testet, om Presuno kunne tjene som en effektiv platform for at hjælpe dem med at levere et nyt digitalt produkt: livestreamede rundvisninger.

testing the presuno app outside

Friluftsrådet

Naturguider fra Friluftsrådet testede Presuno i efteråret 2020, da de holdt en online konference om børn, unge og natur.

Kronborg Slot

Måske mest berømt over hele verden for at danne rammerne om Hamlet, har Kronborg Slot der ligger i udkanten af Øresund, faktisk en imponerende og rig historie, der går tilbage til 1420. Kronborg har afprøvet Presuno til at afholde live begivenheder direkte inde fra dens tykke vægge samt fra det omkringliggende smukke landskab.

image of Rosenborg castle form the air

Rosenborg slot

Rosenborg Slot er hjemsted for de danske kronjuveler og en af de mest populære turistattraktioner i København. De undersøger muligheden for at bruge Presuno til deres online rundvisninger.

VIL DU PRØVE PRESUNO?

Vi tilbyder en gratis prøveperiode, du skal ikke indtaste kreditkort, og der er ingen forpligtelser.

Hvis du vil prøve Presuno, så tilmeld dig her!

Prøv Presuno

Prøv Presuno gratis!

Vi tilbyder en gratis prøveperiode, du skal ikke indtaste kreditkort, og der er ingen forpligtelser.