OM PRESUNO

OM PRESUNO

OM PRESUNO

ALTID FØRSTE RÆKKE!

Da publikum i øjeblikket er forhindret i at være fysisk til stede ved jeres arrangementer, er det blevet en udfordring at skabe en intim atmosfære. At deltage i begivenheder via online videoværktøjer, såsom Zoom eller Teams, føles ofte ‘bokset’, stillestående og er blevet en udfordring i envejskommunikation.

Slet ikke engagerende!


Alternativt kræver det ofte en stor gruppe mennesker og et stort budget at skabe engagerende professionelle videoproduktioner.

Med SaaS-løsningen fra Presuno behøver du ikke bekymre dig om noget af dette. Én person kan oprette, administrere og være vært for hele live videobegivenheden.

Videosoftwaren er så intuitiv og nem at bruge, at du er frigjort til at fokusere på at skabe unikke interaktive begivenheder for dit publikum.

Uanset om du er journalist på en lokalavis, en guide på et museum, en lærer på en skole eller en hvilken som helst anden oplægsholder med et online publikum, er Presuno det rigtige værktøj for dig.

Med Presuno er det hverken udfordrende eller kedeligt at være vært for engagerende livedækning eller begivenheder.

Always first row!

Da publikum var forhindrede i at være fysisk til stede ved dine arrangementer, blev det en udfordring at skabe en intim atmosfære ved online events. Events via online tjenester, som Zoom eller Teams, føles ofte ‘bokset’, stillestående og er blevet en masterclass

i envejskommunikation. Ikke spor engagerende. Oven i det kræver optagelse af engagerende professionelle videoproduktioner, ofte en stor gruppe fagfolk og et endnu større budget.

Med videosoftwaren fra Presuno behøver du ikke bekymre dig om en statisk præsentation. En person alene kan udsende invitationer til sit publikum og derefter være vært for en unik live video begivenhed. Videosoftwaren er så intuitiv og let at bruge, at du frigøres til at fokusere på at skabe unikke interaktive begivenheder for dit publikum.

Uanset om du er guide på et museum, en lærer på en skole, en ejendomsmægler eller har et andet online publikum, så er Presuno det rigtige værktøj for dig. Med Presuno er det hverken udfordrende eller kedeligt at være vært eller gæst til engagerende live arrangementer.

mockup of presuno app messages interface

Interaktivitet er nøglen til engagement

Interaktivitet og engagement er afgørende for en god oplevelse. På denne måde kan publikum kommentere og stille spørgsmål under arrangementet og føle sig engageret i at deltage og ikke bare være passive seere. Dette, blandet med din historiefortælling og dine planlagte billeder og videoer, er nøglen til succes.

mockup of presuno app messages interface

Interaktivitet er nøglen til engagement

Interaktivitet og engagement er afgørende for en god oplevelse.

Publikum kan kommentere og stille spørgsmål under livestreamen og føle sig engageret i deres deltagelse og ikke bare være passive seere.

Dette, blandet med din historiefortælling og dine planlagte billeder og videoer, er nøglen til succes.

holding a gimble while filming with the presuno app

Film i begge retninger samtidig

En vigtig funktion i Presuno er evnen til at filme i begge retninger samtidig. Derved kan du filme sig selv og sine omgivelser på én og samme gang, hvor begge videofeeds streames live til dit publikum. Alt du behøver er en smartphone, og adgang til Presuno backend og app.

Tilføj videoer og fotos nemt

Presuno backend giver dig mulighed for at planlægge dine begivenheder og nemt uploade fotos, grafik og videoklip, så vil de være tilgængelige for dig som, når du livestreamer din begivenhed. Det har aldrig været lettere at være vært for en komplet, intuitiv og engagerende liveudsendelse!

MVP OG ROADMAP

Presuno har været under udvikling i næsten to år. Og er i øjeblikket tilgængelig som vores første generations platform, komplet med vores Streaming App, Backend samt Presuno medie player til publikum. Version 2 forventes at blive frigivet i løbet af 2022.


Efter version 2 har vi en lang liste af funktioner, som vi ønsker at implementere i fremtidige versioner. Se tidsplanen i vores roadmap her.

OM OS

Vi er et team af dedikerede softwareudviklere, UX-designere og webudviklere. Idéen til Presuno opstod i 2020, da Danmark oplevede sin første lockdown på grund af Covid-19. Pludselig forsvandt alle turisterne fra vores kunde på Rosenborg Slot, samt andre turiststeder i resten af landet og verden.

Vi vidste, at der måtte være en måde for museer, at vise deres udstillinger til verden, selvom det ikke var muligt fysisk at besøge stederne.

Presuno opstod fra denne idé – og Rosenborg var med til at forme den originale idé og var blandt de originale betatestere af vores platform, men vores ambitioner rækker meget længere.

Presuno kan hjælpe med at skabe nye forretningsmuligheder for mange brancher, der tilpasser sig den “nye normal”, hvor vi alle skal ændre vores vaner.

Så på mange måder blev behovet for vores produkt ikke kun skabt som en afledt effekt af Covid-19-krisen, det er kommet direkte ud af krisen og som et middel til at adressere den nye globale virkelighed.

 • Anders Hjarnaa
  CTO and Co-founder
 • Bardur Thomsen
  App and frontend developer
 • Christina Nielsen
  Digital and motion designer
 • Jens-Peter Brodersen
  Sound director
 • Jørgen Juul
  Co-founder
 • Marten Ølgaard
  Backend developer
 • Natia Linneman
  Client Director
 • Thomas Micheelsen
  App and frontend developer